Главная » 2015 » Апрель » 30 » Microsoft випустила нову збірку Windows 10 із змінами інтерфейсу.
11:50
Microsoft випустила нову збірку Windows 10 із змінами інтерфейсу.

Сьогодні на заході Build 2015 компанія Microsoft показала багато нового, наприклад браузер Microsoft Edge, розкрила подробиці про окулярах HoloLens, анонсувала підтримку сторонніх додатків в Windows 10, а також випустила нову збірку цієї системи, яка тепер називається Insider Preview. Але зміна назви — це не головне в свіжому билде.

Як і очікувалося, компанія Microsoft збирається повернути деякі особливості свого старого інтерфейсу Aero Glass в операційну систему Windows 10 — з'являться розмиття, прозорість деяких елементів корпусу, а також повернеться той самий глянсовий блиск, який повністю зник в плитковому інтерфейсі. Сьогодні Microsoft випустила нову збірку тестовій Windows 10 під номером 10074. Тестування нових змін в інтерфейсі буде проходити в цікавому форматі.

Як говорить Гейб Ол, представник команди розробки Windows 10, Microsoft розділить користувачів Windows 10 Insider Preview на два табори — 50 % отримають нові особливості інтерфейсу в стилі Aero Glass, а 50 % залишаться без змін. Якщо користувачам сподобаються розмиття, блюр і глянсовий блиск, то все це буде додано для інших користувачів, і в інші місця в інтерфейсі. Незвичайний спосіб тестування.

Просмотров: 340 |
our partners
  • PR.Sape - самый прогрессивный инструмент продвижения вашего сайта вечными ссылками и статьями…
  • Блогун - реклама в социальных сетях, блогах и сообществах…
praesent
  • Ротапост - это проверенный инструмент для покупки рекламы в блогах и Твиттере или заработка на своем сайте…
  • Форумок - биржа постинга, комплексная система продвижения сайтов, услуг и товаров в социальных сервисах рунета…
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map