Главная » 2015 » Февраль » 2 » The Pirate Bay повернувся
14:09
The Pirate Bay повернувся

Один з найбільш відвідуваних і, мабуть, не вбивали сайтів знову з нами після рейду на його сервера, який стався сім тижнів тому. Однак «знову з нами», можливо, голосно сказано, так як відкривається сайт раз через раз, то є проблеми поки є, але засновники сайту повідомляють, що поправлять положення протягом тижня (на момент написання новини сайт працював).

Також вони стверджують, що бази даних жодним чином не постраждали. Нагадаємо, що закриття сайту сталося дев'ятого грудня. Даний веб-ресурс станом на 9 грудня 2014 року знаходиться на 85 місці за кількістю відвідувань, а кількість зареєстрованих користувачів перевищує п'ять мільйонів.

Раніше вже відбувалися подібні рейди в 2006 і 2009 році, коли було пред'явлено звинувачення в порушенні авторських прав. Проте багато хто автори, як відомо, не дуже-то переживають про порушення їх прав. Наприклад, американська група Nine Inch Nails розмістила на своєму офіційному сайті посилання для скачування пісень зі свого нового альбому «The Pirate Bay», що не завадило зайняти альбому друге місце в списку Billboard.

Просмотров: 336 |
our partners
  • PR.Sape - самый прогрессивный инструмент продвижения вашего сайта вечными ссылками и статьями…
  • Блогун - реклама в социальных сетях, блогах и сообществах…
praesent
  • Ротапост - это проверенный инструмент для покупки рекламы в блогах и Твиттере или заработка на своем сайте…
  • Форумок - биржа постинга, комплексная система продвижения сайтов, услуг и товаров в социальных сервисах рунета…
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map