Главная » 2014 » Декабрь » 9 » Покричав на телефон - він зарядився
18:06
Покричав на телефон - він зарядився

Зараз вчені допрацьовують новий зарядний пристрій, який дозволить за допомогою людської мови і інших звуків заряджати мобільний пристрій.

Погодьтеся, що кожен опинявся в ситуації, коли потрібно зробити важливий телефонний дзвінок, від якого залежить життя, кар'єра, відносини або щось ще, а рівень заряду батареї гаджета , як на зло, залишає бажати кращого. Остання конструкція зарядного пристрою для мобільного телефону дозволяє просто накричати на нього і зарядити.Ось так просто , а найголовніше ефективно.

Дослідники з Лондонського університету використовували звук для розробки зарядного пристрою для мобільного телефону. Завдяки цьому, наприклад, дитячий хор, шум голосів в кафе дозволять зарядити гаджет. Ефективно може спрацювати поп і рок-музика. У будь-якому випадку, звукові коливання поступають на оксид цинку в наностержнях, в ньому виникає напруга, яка потім перетворюються в електричний струм.

Працюючий прототип може генерувати п'ять вольт, чого цілком вистачить для забезпечення зарядки батареї мобільного телефону. Розробники вже заявили, що сподіваються ввести нову технологію в експлуатацію в найкоротші терміни. Для цього вони мають намір попрацювати над дизайном, щоб зробити його більш цікавим, яскравим і спонукає придбати новинку, яка дозволить в будь-якій ситуації мати заряджену батарею телефону. Загалом-то, вона може виявитися більш корисною, ніж зарядні пристрої, що працюють від сонця, так як не у всіх широтах воно дає достатньо світла, а голос і шум завжди можна знайти.

Просмотров: 305 |
our partners
  • PR.Sape - самый прогрессивный инструмент продвижения вашего сайта вечными ссылками и статьями…
  • Блогун - реклама в социальных сетях, блогах и сообществах…
praesent
  • Ротапост - это проверенный инструмент для покупки рекламы в блогах и Твиттере или заработка на своем сайте…
  • Форумок - биржа постинга, комплексная система продвижения сайтов, услуг и товаров в социальных сервисах рунета…
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map