Главная » 2014 » Декабрь » 9 » Холодильник, який здатний і зберегти їжу, і пісню заспівати
18:02
Холодильник, який здатний і зберегти їжу, і пісню заспівати

Цей маленький холодильник здатний не тільки охолодити напої, але і може грати музику, а так само зарядити телефон. А ще - він зміг зібрати більше десяти мільйонів доларів, побивши тим самим всі мислимі і немислимі рекорди. Невеликий холодильник Coolest з цікавим дизайном привернула надзвичайно багато уваги на ресурсі Kickstarter.

Холодильник Coolest здатний морозити кубики льоду, охолоджувати напої, він оснащений водонепроникним динаміком, що працюють по Bluetooth і USB-портом, який дозволяє заряджати телефон. Крім того, він же являє собою блендер, має відкривачку для пляшок, окремі ємності для зберігання посуду, і навіть потужні колеса для переміщення його пляжного піску. Але унікальним його робить той факт, що проект став по-справжньому золотим проектом. Станом на сьогоднішній день на сайті Kickstarter холодильник зібрав 10 999 232 доларів.

Творець проекту Райан Греппер сказав, що не збирався бити рекорди, а лише хотів компенсувати невдалий більш ранній досвід на Kickstarter. Тоді він поставив надто глобальне завдання перед собою, намагаючись зібрати 125 тисяч доларів, незважаючи на те, що навіть дизайн Coolest був не дороблений. Цього разу він планував зібрати лише 50 тисяч доларів, детально доопрацювавши проект, зробивши його більш досконалим і в плані функціоналу, і в плані дизайну. Зібравши в 200 разів більше запланованого, Райан, має намір запустити продукт на ринок вже в лютому наступного року, згідно з планом, опублікованому на сайті Kickstarter.

Просмотров: 322 |
our partners
  • PR.Sape - самый прогрессивный инструмент продвижения вашего сайта вечными ссылками и статьями…
  • Блогун - реклама в социальных сетях, блогах и сообществах…
praesent
  • Ротапост - это проверенный инструмент для покупки рекламы в блогах и Твиттере или заработка на своем сайте…
  • Форумок - биржа постинга, комплексная система продвижения сайтов, услуг и товаров в социальных сервисах рунета…
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map