Главная » 2015 » Март » 12 » 3D - пол
17:13
3D - пол
Який підлогу вибрати? Що ж зробити такого, щоб було і красиво і оригінально?

3D-пол - кращий вибір! Такого ви ще не бачили. 3D-підлоги дуже-таки сучасне покриття на ваш пол.

Крім цього, з кожним днем такі підлоги ростуть в рейтингу, тому що вони можуть прикрасити будь-яке житло. Це є фактом!


Треба сказати, що 3D-пол - це таке невимовне диво для вашого будинку, яке описати словами ну просто неможливо, його потрібно просто побачити. Тут дуже до речі приказка: «Краще раз побачити, ніж сто разів почути». Але я спробую вам передати текстом ці невимовні почуття при вигляді на таку підлогу.

Ось, наприклад, ви прийшли в гості до одного або до знайомого, ну коротше в гості. Ви вирішили піти помити руки або ж по потребам в туалет. Ви заходите всередину і бачите, що там потім і підлогу затоплений, але через деякий час, декілька секунд, ви зрозуміли, що ж це таке, що це 3D_пол. Оце і є один із прикладів 3D-ефектів. Осіб, які вперше побачить таке диво, буде просто переповнений захопленням і в нього на думці тільки один незрозумілий питання:

Як зробити такий правдоподібний ефект, як таке можливо?! Адже, якщо розсудити, то ви зрозумієте, що 3D-підлога-це не якийсь там лінолеум або плитка, а в цілому це об'ємна, реальна фотографія у вас на підлозі, яка так і хоче в реальне життя! Але як же його встановити? Як? Як? Насправді тут нічого складного немає, бо така підлога купується цілим, вже з картинкою, яку ви б хотіли бачити у себе в приміщенні.

УСТАНОВКА 3D-ПІДЛОГИ майже така ж, як і звичайного підлоги.
Потрібно підготувати підлогу для стяжки, вирівняти підлогу, нанести стяжки і якийсь 3D-малюнок на підлогу. Якщо все розібрати по черзі, то буде виглядати все так:

На підготовлену площу потрібно нанести розчин, який буде сам рівняти підлогу. Коли розчин розпливеться по підлозі, то залиште його в спокої на 3 дні, щоб він остаточно підсох Потім, місце, де висох розчин потрібно дуже уважно і професійно шліфувати і покрити ґрунтувальною сумішшю. І врешті-решт вам залишилося нанести лише картинку. Зазвичай малюнок можна вибрати там же, де і продається суміші для 3D-підлоги.

Також, звичайно, можна використовувати фото шпалери, але треба знати один цікавий факт, а саме те, як себе можуть повести папір, на яку буде наноситися картинка. Вся справа полягає в тому, що на поверхню, де повинен бути малюнок, буде лягати спеціальне полімерне прозоре речовина, до складу якого буде входити епоксид. Якщо папір змінить свій колір на інший в результаті контакту з эпоксидом, то вам потрібно буде взяти ПВА і велику широку кисть, а потім покрити папір маленьким тоненьким шаром клею. Тоді малюнок на папері буде ідеально виглядати і на папір не буде впливати смола.

Дуже легко нанести полімерний склад на папір. Треба його просто вилити на поверхню і рівномірно розподілити по підлозі за допомогою валика або кисті. Розлучень і потоків не буде, тому що така суміш дуже текуча і дуже швидко заповнить всі щілини в площі.

УВАГА! Під час того, як ви будете заливати підлогу, на ньому можуть з'явитися повітряні кульки, від яких можна позбутися за допомогою гумового голчастого валика. Рекомендується починати заливку від дальньої стінки від виходу так, щоб наприкінці роботи ви могли б спокійно покинути приміщення. Підлога має висихати від двох до трьох днів.

В процесі нанесення 3D-підлоги немає нічого складного, але якщо ви не впевнені, що у вас вийде, то вам варто звернутися до професіоналів і бути впевненим в якості роботи і результату укладання такого підлоги.
Просмотров: 295 |
our partners
  • PR.Sape - самый прогрессивный инструмент продвижения вашего сайта вечными ссылками и статьями…
  • Блогун - реклама в социальных сетях, блогах и сообществах…
praesent
  • Ротапост - это проверенный инструмент для покупки рекламы в блогах и Твиттере или заработка на своем сайте…
  • Форумок - биржа постинга, комплексная система продвижения сайтов, услуг и товаров в социальных сервисах рунета…
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map