Главная » 2014 » Декабрь » 09

Зараз вчені допрацьовують новий зарядний пристрій, який дозволить за допомогою людської мови і інших звуків заряджати мобільний пристрій.

Погодьтеся, що кожен опинявся в ситуації, коли потрібно зробити важливий телефонний дзвінок, від якого залежить життя, кар'єра, відносини або щось ще, а рівень заряду батареї гаджета , як на зло, залишає бажати кращого. Остання конструкція зарядного пристрою для мобільного телефону дозволяє просто накричати на нього і зарядити.Ось так просто , а найголовніше ефективно.

Дослідники з Лондонського університету використовували звук для розробки зарядного пристрою для мобільного телефону. Завдяки цьому, наприклад, дитячий хор, шум голосів в кафе дозволять зарядити гаджет. Ефективно може спрацювати поп і рок-музика. У будь-якому випадку, звукові коливання поступають на оксид цинку в наностержнях ... Читать дальше »

Просмотров: 300 | Дата: 09.12.2014

В черговий раз китайські програмісти мають намір розробити операційну систему, яка зможе повністю замінити такі популярні ОС Windows і Android.

Китайські компанії мають намір таким чином зменшити власну залежність від американських софтверних виробників. Оголошення про старт розробці нової операційної системи для настільних комп'ютерів і мобільних пристроїв було опубліковано в неділю агентством Сіньхуа. З опублікованих матеріалів випливає, що нове програмне забезпечення буде доступно як приватним компаніям, державним організаціям, а також індивідуальним споживачам. Розробники планують випустити продукт на ринок вже в жовтні поточного року.

«Ми маємо намір конкурувати з Microsoft, Apple і Google»,- заявив Ні Гуаннань, очолює команду розробників нової ОС.

Але у команди програмістів поки не вистачає коштів для деяких дос ... Читать дальше »

Просмотров: 336 | Дата: 09.12.2014

Цей маленький холодильник здатний не тільки охолодити напої, але і може грати музику, а так само зарядити телефон. А ще - він зміг зібрати більше десяти мільйонів доларів, побивши тим самим всі мислимі і немислимі рекорди. Невеликий холодильник Coolest з цікавим дизайном привернула надзвичайно багато уваги на ресурсі Kickstarter.

Холодильник Coolest здатний морозити кубики льоду, охолоджувати напої, він оснащений водонепроникним динаміком, що працюють по Bluetooth і USB-портом, який дозволяє заряджати телефон. Крім того, він же являє собою блендер, має відкривачку для пляшок, окремі ємності для зберігання посуду, і навіть потужні колеса для переміщення його пляжного піску. Але унікальним його робить той факт, що проект став по-справжньому золотим проектом. Станом на сьогоднішній день на сайті Kickstarter холодильник зібрав 10 999 2 ... Читать дальше »

Просмотров: 319 | Дата: 09.12.2014

  
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map